Belgisch kampioen heren 4

Onze heren 4 ploeg is zondag 17 september Belgisch kampioen geworden in Oostende! Een dikke proficiat aan kapitein Dries Poelmans en zijn spelers Giel Gielis, Bart Boelen en Jonas Helsen!

Winterinterclub

Zoals ieder jaar organiseren we een winterinterclub in T.C. Jus in op zondag tussen 14.00 en 20.00 uur. De winterinterclub start op zondag 15 oktober en wordt afgesloten met een finaleweekend op 24 en 25 maart. Er kan opnieuw ingeschreven worden met een herenteam, damesteam of een gemengd team. Elk team bestaat uit 4 spelers waarvan gelijktijdig twee spelers ieder een enkelwedstrijd spelen en twee spelers een dubbelwedstrijd. De wedstrijden duren 1,5 uur. Er wordt ongeveer één ontmoeting per maand gespeeld. Je mag opgeven welke zondagen je niet beschikbaar bent.

Ontbijttennis

Op dinsdag 15 augustus organiseren we naar jaarlijkse gewoonte ontbijttennis in T.c. Jus in. Vanaf 8.30 uur kan je genieten van een heerlijk ontbijt (spek en eieren, koffiekoeken, broodjes, ...). Wat is er mooier dan op het terras ontbijten en tussendoor een balletje slaan? Het is een ideale voormiddag voor zowel kinderen als volwassenen. Er worden zowel dubbelwedstrijden voor de jeugd als voor de volwassenen georganiseerd. Ontbijt wordt aangeboden voor 10,00 euro per volwassene en 5,00 euro voor kinderen onder de 9 jaar.

Opendeurdag

Opendeurdag

Interclub

Een nieuw jaar is begonnen en de voorbereidingen van het zomerseizoen kunnen dus van start gaan.

Eetdag

 

 

 

 

 

 

Inschrijven voor de eetdag

 

 

Sinterklaasfeest

Liefste jeugdspelers van t.c. Jus in, beste ouders en grootouders

Het is bijna zo ver!!

Winterinterclub

 

 

 

 

 

 

Inschrijven

Pagina's