In het voorjaar hebben we het nieuws vernomen dat één van onze leden Katrien Peters getroffen werd door borstkanker. Helaas is zij niet alleen. Heel veel van onze leden zijn de laatste jaren van ver of dichtbij met deze ziekte geconfronteerd (geweest). Als club laat ons dit niet onbewogen. Vandaar dat ook wij graag ons steentje willen bijdragen, voor ieder van hen.

Samen met onze trainers Thomas Gielen en Martijn Vanschoenwinkel hebben Wim Verjans en Katrien Peters de handen in elkaar geslagen. Het doel is om samen de 100 km Kom op tegen kanker te lopen op zondag 24 maart. Om deze 100 km te kunnen lopen is het nodig dat we 2500 euro (en liefst nog meer) inzamelen voor het goede doel.  Geld dat door Kom op Tegen Kanker onder andere besteed wordt aan onderzoek naar de oorzaken van kanker en de juiste behandelingen. Met onze deelname aan de 100 km Kom op tegen kanker willen we dit goede doel steunen. En we zijn ervan overtuigd dat we hierin zullen slagen met Katrien Peters als kapitein van ons team.

MAAR OOK JIJ KAN ONS HELPEN OM DIT DOEL TE BEREIKEN!

Zo organiseren we op zondag 10 maart een actiedag: JUS IN KOMT OP TEGEN KANKER. Die dag zullen er vele activiteiten plaatsvinden. Wij denken ondermeer aan een wandeling, een loopparcours, tenniswedstrijden, wafel- en/of pannenkoekenbak, jeneverstand, springkasteel, kindergrim, DJ die verzoekjes draait, ... Alle inkomsten (inclusief die van de drank) zullen integraal naar Kom op Tegen Kanker gaan. Kan je er 10 maart niet bij zijn of wil je nog iets extra doen? Geen probleem, ook vrije giften zullen mogelijk zijn.

Je kan dit team steunen door een gift te doen op het volgende rekeningnummer
BE56 7360 3575 6688 met als mededeling "340038594 + gift”. Giften vanaf 40,00 euro zijn fiscaal aftrekbaar!

MAAR ook andere suggesties zijn welkom! Heb jij nog een goed ? Of wil je meehelpen aan de voorbereidingen van onze actiedag? Aarzel dan niet en kom op zondag 9 december om 14:00 uur naar de startvergadering in Jus In. Iedereen met leuke ideeën en helpende handen is van harte welkom!  Kan je op zondag 9 december niet komen? Stuur dan een e-mail naar de club en wij houden je op de hoogte wanneer we de volgende keer samenkomen! Ook als je niet wenst deel te nemen aan de vergadering, maar toch goede ideeën hebt, laat het ons zeker weten! Iedere bijdrage wordt erg gewaardeerd.

We zijn ervan overtuigd dat we als familieclub ook deze keer erin zullen slagen om ons warme hart te tonen. Door samen met jullie leden en sympathisanten de handen in elkaar te staan, hopen we om 2500 euro in te zamelen voor de 100 km Kom op tegen Kanker!

Als team en club geloven we erin dat we op jullie kunnen rekenen in ons actie JUS IN KOMT OP TEGEN KANKER!!! Want samen staan we sterker!!

Hopelijk kunnen we op jullie steun rekenen!

Katrien, Thomas, Martijn en Wim